Boek niet op voorraad? Wij bestellen het voor u!
Een boekenbon, een welkom kado!

Boeken

Op het gebied van boeken is de keuze opvallend groot.

Is een boek toevallig niet voorradig dan wordt dit boek, kosteloos, voor u besteld. Voor alle boeken geldt een wettelijk vastgestelde prijs, dus u betaalt bij ons niets meer dan elders!

Bent u op zoek naar een bepaald boek dan is het altijd mogelijk, net als bij de tijdschriften, d.m.v. een e-mail of telefoontje uw boek te reserveren.

Een verrassende kijk op de onderwereld van Den Haag. Minder  bekend dan de Amsterdamse onderwereld, maar zeker niet minder.

€ 19,95

Alles over het Haagse amateurvoetbal!

€20,--

Erdal Balci -  Simonehh en mijn tweelingbroer.

Zaterdag 27 februari 2016 komt de auteur Erdal Balci zijn onlangs uitgebrachte roman "Simonehh en mijn tweelingbroer" signeren. Deze signeersessie vindt bij Carla boeken plaats tussen 14:00 en 16:00.

€ 19,90

 

Aan niemand vertellen.

Het nieuwste en weer heel spannende boek van successchrijfster Simone van der Vlugt.

€ 19,95

In Haags Speelkwartier vertelt Leo Blokhuis aan de hand van het verhaal van de winkel van Servaas en zijn klanten het verhaal van de bloeiende muziekscene van de jaren zestig en van de geboorte van de rockmuziek in Nederland. Wie niet bij Servaas kwam hoorde er niet bij.
 

€ 12,50
 

Fokke en Sukke kijken op hun eigen kenmerkende manier terug op 2012.

John Reid

€ 9,95

Het leven van een loser/ deel 6: Geen paniek,

Jeff Kinney

€ 14,95

 

De nieuwste Jamie Oliver, nu nog sneller en lekkerder!

Jamie Oliver

€ 29,95

Dit zijn de namen,

Tommy Wieringa

Wieringa is o.a. bekend van  Joe Speedboat. In zijn nieuwe boek "Dit zijn de namen" komt hij verrassend vernieuwend over. Dit is echt een boek in de categorie "must read"  Het zet je aan het denken over vele aspecten in het leven.

 

€ 19,90