Op zoek naar een speciaal kado? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Sinds kort zijn we officieel verkooppunt van de Gorjuss collectie.

Kadoartikelen

Kom gerust bij ons binnen en verwonder u over de diversiteit aan geschenken.

Voor elke portemonnee vindt u de meest uiteenlopende kado's.
Onder andere de geurlampen van Lampe Berger zijn een gewild artikel. wij zijn dan ook Officieel Dealer van Lampe Berger en hebben zodoende toestemming haar producten te verkopen. Laat u zich door ons eens informeren over de vele geuren en de bijzondere techniek welke hierachter schuil gaat.

De Gorjuss collectie is mooi en betoverend en sinds kort bij ons te verkrijgen. Kalenders in alle maten en kleuren. Een uigebreide keuze aan wenskaarten, Parker of Waterman vulpennen of de Me To You beren collectie. Voor de muziekliefhebber is ons aanbod iets aparts en zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.       

Verder om nog maar eens iets te noemen:
Italiaanse lederen tassen en portemonnees,een grote sortering aan beeldjes van onder meer Gustav Klimt, muziek en kadoboekjes, dus kort en duidelijk, de meest uiteenlopende kados.


Kurk

Kurk is het basismateriaal dat gebruikt wordt voor alle producten van Gissy. Iedereen kent de kurk  als afsluiting van wijn-, en champagne flessen. Voor de producten van Gissy is hetzelfde materiaal gebruikt. Kurk is een boomschors die van de kurkeik afkomstig is. Alle producten worden met de hand gemaakt  en zijn natuurlijk en bijzonder.  

Waarom kurk
 
Elke 9 jaar kan de buitengewone kurkeik met de hand worden geoogst. Het is de enige boom waarvan de barst volledig gestript kan worden zonder de boom te beschadigen. De kurkeik kan 150 tot 200 jaar oud worden. Kurkeiken slaan koolstof op om hun schors te regenereren. Een geoogst kurkeik absorbeert tot 5 keer meer koolstof dan een eik die niet geoogst is. Kurk wordt geoogst volgens een constante cyclus, wat een gezonde groei van de eik bevordert. Kurk eiken zijn een belangrijke bron van inkomsten voor duizenden mensen. De bossen bieden onschatbare ecologische waarde aan het kwetsbare ecosystemen. Sinds eeuwen wordt kurk gebruikt in de visserij en de wijnindustrie. De mode wereld heeft recentelijk ook kurk ontdekt.
Kurk is een zeer verbazingwekkende materiaal. Het gebruik van kurk materialen in de mode kan gezien worden in de aangeboden producten van Gissy. De bewerkte kurkmaterialen zijn zacht, duurzaam, waterdicht, vlekbestendig, lichtgewicht, en mooi. Kurk is een geweldig alternatief voor lederwaren. Al onze producten zijn handgemaakt in Portugal. Kurk is 100% natuurlijk, duurzaam en recyclebaar.
 
NIEUW IN DEN HAAG !!!
TASSEN, PORTEMONNEES, KETTINGEN, ARMBANDEN EN RINGEN VAN KURK!!
 

Stel uw eigen ring samen!

Vele moelijkheden om uw eigen ring samen te stellen!

Natuurlijke geuren voor in huis!

Paperblanks is opgericht in 1992 en heeft wereldwijd een snelle groei doorgemaakt. De notitieboeken, adresboeken en agenda's onderscheiden zich door de unieke kaften en designs. De inspiratie van de kaften vinden ze in grootheden, visionairs, rebellen, artiesten van alle leeftijden over de hele wereld. Om een nieuwe kaft te ontwerpen gaat vaak jaren overheen door licenties en ontwikkelingen. Ieder boek van Paperblanks heeft zijn eigen verhaal. Sinds de eerste collectie die Paperblanks in 1992 heeft uitgegeven zijn ze gegroeid van enkele titels naar 40 verschillende series in diverse formaten. Het papier dat Paperblanks gebruikt laten ze speciaal maken en nog steeds verbeteren ze zich erin. Het papier is zuurvrij en gemaakt van duurzaam pulp van bomen. Het bindmateriaal wordt in Europa gemaakt en is van 100% gerecycled materiaal. Het is haast onmogelijk om niet een notitieboek te vinden die qua stijl of verhaal bij u past. Neem de tijd en zoek door ons assortiment.